會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區 -> [Facebook] Airline Manager 揮手區 (主題編號=747947) 前往頁面 上一頁  1, 2, 3, ... 131, 132, 133  下一頁
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
發表發表於: 2009-07-26 1:32 PM 引言回覆
KS5587@3355@26
留學生

會員編號: 15,305
文章編號: 2118094

2條2架飛機 Crying or Very sad
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2009-07-26 2:04 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

會員編號: 10,413
文章編號: 2118107

龍也 寫到:
Hong Kong->Manlia?
呢條線短,所以收得平,完全賺唔到幾多。
賣多D廣告啦,不過咁低利潤,隨時仲衰過冇賣。

我班班機都係90左右,最高103,但係班班機都有$80000收入以上,一般都係$90000水平。

想賺錢,最直接既方法係比美金佢,用Paypal比錢,5美金有$5,000,000,值唔值見仁見智。

HKD 就值 . Rolling Eyes
發表發表於: 2009-07-26 2:09 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2118109

禪居人 寫到:
D油價...

昨日$600/1000lb
今日$2000/1000lb

係每日唔同定係越少越貴?

thz~

係唔同咖 , 我琴日都要 $ 4000 / 1000 lb . 今日 $ 600
發表發表於: 2009-07-26 2:10 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2118110

我想問大家玩左幾耐先買到第 2 部 air ? Embarassed
發表發表於: 2009-07-26 2:18 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2118116

GK9636 寫到:
KingYeung 寫到:
NG2227.NH 776 寫到:
龍也 寫到:
其實大家可以Keep住交換。
<MAX Airlines可以買我1股,跟住日後係 Stocks 果度可以睇我公司。

睇過飛機售價,載重同員工,其實應該揀ERJ190同B737最化算。
不過ERJ190航程短,A320s又太貴… nofun

我岩岩已經買左你公司10股

係買就買大手d 咁樣先回多多 我大手買左50000股 Laughing

小弟的TIGER 9636 Airlines 現時股價65.083, 如果想短炒宜早入, 因為現在已經每日升10蚊左右 Laughing

岩岩 75.83 高位買入左 . Embarassed
發表發表於: 2009-07-26 3:16 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2118127

龍也 寫到:
Nexhype. 寫到:
我想問大家玩左幾耐先買到第 2 部 air ? Embarassed

「空氣」在經濟學上是供給量無限的物品,沒有Scarcity,不需要花錢購買。 Laughing

我花了四天時間買第二台「aircraft」,而家已經可以兩日一台波音737。
當然,我還留了大約五十萬作為買燃油和維修之用。 Cool

快 d 嗎 haha . 等我快過你先 . Twisted Evil
發表發表於: 2009-07-26 3:28 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2118131

龍也 寫到:
龍也 寫到:

「空氣」在經濟學上是供給量無限的物品,沒有Scarcity,不需要花錢購買。 Laughing

我花了四天時間買第二台「aircraft」,而家已經可以兩日一台波音737。
當然,我還留了大約五十萬作為買燃油和維修之用。 Cool

快 d 嗎 haha . 等我快過你先 . Twisted Evil

飛十六轉先有二百幾萬,如果買C172,飛一次搞掂啦。

諗住買 ERJ 190 咋 . Embarassed
你地做過邊條線最搵錢 ? 我宜家個條 New York - Frankfurt 係就係耐 d 但係 1 野搵 $291,150 .

Nexhype. 在 2009-07-26 3:33 PM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2009-07-27 12:46 AM 引言回覆
DA35
永久居民

會員編號: 5,247
文章編號: 2118664

我間野執左喇,開間新既

叫2674 Airlines...

今次唔用A319,改用B737

開左Bangkok-Hong Kong

剛用左300000買500,000 Lbs油... Embarassed

DA35 在 2009-07-27 12:46 AM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2009-07-27 1:06 AM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2118674

禪居人 寫到:
我間野執左喇,開間新既

剛用左300000買500,000 Lbs油... Embarassed

搵唔到既 ? Question
發表發表於: 2009-07-27 3:40 AM 引言回覆
DA35
永久居民

文章編號: 2118688

禪居人 寫到:
我間野執左喇,開間新既

搵唔到既 ? Question

我要貼邊條Link先可以可龍也咁比你直入...唔識貼... Embarassed

我個facebook e-mail:
eh2674@yahoo.com.hk

DA35 在 2009-07-27 3:47 AM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2009-07-27 7:30 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

會員編號: 11,768
文章編號: 2119083

now:
ERJ 190 *2
B737 *1
A319 *4
A321 *2
B787 *1
B777 *1

已經賣了超過一打機
油這問題,我會在$500-600時大量入貨
over 600就算無油就擺駛,等油價回落 Laughing

facebook:
luciaruchia1989@yahoo.co.jp

b777行 london <-> sydney,19個鐘一轉,二百幾萬
b787行 hkg <-> new york,14個鐘一轉,百四萬
試下行美國國內線.e.g.:sf<->ny,sf/ny<->檀香山....a319 一轉有三十餘萬
當然以上全都賣最貴的廣告

愛麗絲公主 在 2009-07-27 7:34 PM 作了第 2 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-07-27 7:48 PM 引言回覆
DA35
永久居民

文章編號: 2119087

昭昭公主 寫到:
now:
ERJ 190 *2
B737 *1
A319 *4
A321 *2
B787 *1
B777 *1

已經賣了超過一打機
over 600就算無油就擺駛,等油價回落 Laughing

facebook:

b777行 london <-> sydney,19個鐘一轉,二百幾萬
b787行 hkg <-> new york,14個鐘一轉,百四萬
試下行美國國內線.e.g.:sf<->ny,sf/ny<->檀香山....a319 一轉有三十餘萬

今朝都上到,現在上唔到...
發表發表於: 2009-07-27 8:08 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2119112

玩唔到阿宜家 = =
發表發表於: 2009-07-27 8:08 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2119114

禪居人 寫到:
昭昭公主 寫到:
now:
ERJ 190 *2
B737 *1
A319 *4
A321 *2
B787 *1
B777 *1

已經賣了超過一打機

facebook:

今朝都上到,現在上唔到...

我都係阿 , 佢話有唔知咩問題阿 .
發表發表於: 2009-07-27 11:12 PM 引言回覆
Nexhype.
新移民

文章編號: 2119268

龍也 寫到:
昭昭公主 寫到:
now:
ERJ 190 *2
B737 *1
A319 *4
A321 *2
B787 *1
B777 *1

如果係現實,你間公司破產好耐啦。 Cool

點解咁講呢 ?
[Facebook] Airline Manager 揮手區
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
2頁(共133頁)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, ... 131, 132, 133  下一頁

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作