會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 意見及資料調查區 -> [男仔]大家迫白板/村巴時… (主題編號=780170)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題

大家會唔會坐中間位?
我太肥,一定坐唔落廢事出醜
13%
 13%  [ 4 ]
會坐,但只會揀左右兩邊都系靚女既中間位坐
23%
 23%  [ 7 ]
會坐,但只會揀左右兩邊都系靚仔既中間位坐
6%
 6%  [ 2 ]
冇乜所謂,有位坐就滿足
43%
 43%  [ 13 ]
咁迫,我寧願坐樓梯
13%
 13%  [ 4 ]
總投票數 : 30

[男仔]大家迫白板/村巴時…
發表發表於: 2009-11-07 7:20 PM 引言回覆
訪客

會員編號: -1
文章編號: 2180356

大家繁時坐九巴白板/各村巴路線時,經常會遇著3+2坐位得返D3座位既中間位,大家介唔介意迫埋去?

小弟平時返放工時,眼見每到呢D情況左右兩邊系女既中間位往往特別搶手,小弟當然都系搶者之一 Laughing
亦見過有人因為冇晒啱心水既「靚位」行返前去同司機講想囉返錢(村巴收現金)等下一架 Rolling Eyes app1
發表發表於: 2009-11-07 7:59 PM 引言回覆
AIA
定居居民

會員編號: 14,703
文章編號: 2180374

講就容易,但有幾多人真係會坐落去...
我始終都怕比人話抽水,到時水洗都唔清
如果係走廊隔離個位,我就會坐
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-11-09 10:46 AM 引言回覆
abcdefghijklmnop
留學生

會員編號: 15,269
文章編號: 2181200

床上大臣 寫到:
走資派 寫到:
講就容易,但有幾多人真係會坐落去...
我始終都怕比人話抽水,到時水洗都唔清
如果係走廊隔離個位,我就會坐

雖然自認面皮都夠厚,成日一句唔該照坐可也,但總有最難忘既一次
有次坐村巴
如常地面皮好厚地一句唔該坐左落去,之後左右兩條OL訓鬼著左
左右挨落離
對面二人位的阿叔又系到眼望望,不知心有何想? Laughing
成程車夠晒幸福﹙最衰果日公路鬼咁暢順一D都唔塞車 Evil or Very Mad ,開心既時光過得特別快 Laughing ﹚,但換來成程車真系要定晒格旭都冇得旭亦唔敢亂旭

我就同你相反 Twisted Evil
前日搭115果陣有個三十令歲既女人坐我隔離
跟住又訓著左
但係佢爭d挨落黎果陣就令番轉 Twisted Evil
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2009-11-10 10:01 AM 引言回覆
DA35
永久居民

會員編號: 5,247
文章編號: 2181778

我之前份工係企超過八粒鐘既,所以點都會坐,不過盡量會揀D左右都係男既避嫌(因為這裏...是香港),無得揀既話知隔離係乜水都照坐 Embarassed

DA35 在 2009-11-10 10:02 AM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2009-11-10 9:30 PM 引言回覆
PZ 8789
定居居民

會員編號: 11,337
文章編號: 2182095

一定唔會坐埋去 企下好過
如果比人話抽水仲大獲

同埋阿床上大臣呢..希望你注重下你簽名檔呀頭像呀堆內容
唔系人人想睇呢d野, 唔該.
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-11-12 9:42 AM 引言回覆
sonnysiaki
定居居民

會員編號: 5,012
文章編號: 2182809

HC907 寫到:
NV 9002 寫到:
一定唔會坐埋去 企下好過
如果比人話抽水仲大獲

同埋阿床上大臣呢..希望你注重下你簽名檔呀頭像呀堆內容
唔系人人想睇呢d野, 唔該.

朋友,你小心比人抽水呢
人地無違規我地都奈佢唔何

正題
趕時間乜都要搭,比人逼實哂都要搭架喇
當然有得揀我唔會搭D逼ge車
例姐坐地鐵就坐頭尾卡
有得揀同唔貴好多ge就坐小巴
繁時坐巴士有時真係好難頂

不過我有時就調番轉,,我坐低左先,之後兩個年輕女人坐低有,一男一女有,,兩男都有 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 ICQ 號碼
[男仔]大家迫白板/村巴時…
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 意見及資料調查區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作