會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電腦及數碼產品討論區 -> 網上行 PCCW 用戶上唔到facebook? (主題編號=1028625)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
網上行 PCCW 用戶上唔到facebook?
發表發表於: 2011-10-26 8:27 PM 引言回覆
Va
總版面管理員
VA54-HN8897
總版面管理員<br>VA54-HN8897

會員編號: 3,840
文章編號: 2596144

小弟大約30分鐘前開始出現上述情況,一直未能連接
想查詢下各位網上行/PCCW 上網用家...
暫時我問左好幾個朋友,似乎其他網絡公司冇事....

Va 在 2011-10-26 8:28 PM 作了第 2 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Re: 網上行 PCCW 用戶上唔到facebook?
發表發表於: 2011-10-26 8:35 PM 引言回覆
JU 2541
定居居民

會員編號: 3,385
文章編號: 2596145

Va 寫到:
小弟大約30分鐘前開始出現上述情況,一直未能連接
想查詢下各位網上行/PCCW 上網用家...
暫時我問左好幾個朋友,似乎其他網絡公司冇事....

我係用網上爬...基本由七點左右都已經係咁...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2011-10-26 8:43 PM 引言回覆
Ethylene
定居居民

會員編號: 18,386
文章編號: 2596150

1857 開始就已經連吾到上facebook bye
發表發表於: 2011-10-26 8:46 PM 引言回覆
LV116
助理系統管理員
LV116
助理系統管理員<br>LV116

會員編號: 59
文章編號: 2596152

揮手區……

除 FB 外小量外國網站亦上不到

21:08 update: 已無事

LV116 在 2011-10-26 9:08 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2011-10-26 9:08 PM 引言回覆
HS 3639
定居居民

會員編號: 16,984
文章編號: 2596160

Is ok right now Smile
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2011-10-26 9:23 PM 引言回覆
MM2566
助理系統管理員
DS4
助理系統管理員<br>DS4

會員編號: 36
文章編號: 2596161

喺呢段時間除FB外, 我亦都上唔到部份大陸討論區,
唔知有冇關係
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2011-10-26 11:36 PM 引言回覆
SBS9806J
永久居民

會員編號: 8,728
文章編號: 2596196

MM2566 寫到:
喺呢段時間除FB外, 我亦都上唔到部份大陸討論區,
唔知有冇關係

除左 Facebook 之外 , 連 Msn 都上唔到先慘
我仲以為電腦中毒係咁掃野 sosad
網上行 PCCW 用戶上唔到facebook?
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電腦及數碼產品討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作