會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 閒談區 -> 覺唔覺冷清左好多? (主題編號=1169199) 前往頁面 上一頁  1, 2, 3
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
發表發表於: 2014-05-29 9:45 AM 引言回覆
DT1579 - GK9509
定居居民

會員編號: 5,879
文章編號: 2955851

DYFourThreeOneFive 寫到:
HR 845 寫到:
好多老屎忽都走哂..可能已經對巴士無興趣 sosad

其實係上班後開始忙,同埋比較舊既巴士都相繼退役,已有很多年沒有追車了...

完全同意...我都有好多年冇追車了
最後果次係追70 Razz

我BF個AC比人ban左la hammer
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2014-06-14 7:37 PM 引言回覆
I am 76
定居居民

會員編號: 76
文章編號: 2960753

Hi!依到好多老友,不過好多人都過晒HKBF Sad
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2014-06-14 7:39 PM 引言回覆
I am 76
定居居民

會員編號: 76
文章編號: 2960754

Terence 寫到:
見到個a/c仲未ban,真係好感動 Laughing Laughing Laughing

好耐無返過來就真,唔係心血來潮想玩mm2,google一出就有hkbdc,我先記得要返來 Laughing

睇返皇上個版規:2004年6月29日制定,原來轉眼間已經10年。

我呢個帳戶都已經係12年 Laughing Laughing Laughing

對上一次留言,真係3年前…

原來不過只是3年的時間,但我感覺自己經歷左好多野…

真係正宗老鬼啦 Razz

BDC風氣好好多
多得皇上 app app
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2014-06-15 2:09 AM 引言回覆
常駐居民

會員編號: 7,999
文章編號: 2960968

I am 76 寫到:
Terence 寫到:
見到個a/c仲未ban,真係好感動 Laughing Laughing Laughing

好耐無返過來就真,唔係心血來潮想玩mm2,google一出就有hkbdc,我先記得要返來 Laughing

睇返皇上個版規:2004年6月29日制定,原來轉眼間已經10年。

我呢個帳戶都已經係12年 Laughing Laughing Laughing

對上一次留言,真係3年前…

原來不過只是3年的時間,但我感覺自己經歷左好多野…

真係正宗老鬼啦 Razz

BDC風氣好好多
多得皇上 app app

當年就係覺得bf太多小學雞, 先至無玩bf而玩bdc Laughing

7466 在 2014-06-15 2:09 AM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表發表於: 2014-12-19 1:12 AM 引言回覆
GP7100
新移民

會員編號: 7,377
文章編號: 3005777

再次睇番呢個post
唔經唔覺我個會員都足十年年資
十年人事幾番新
呢十年真係轉變左好多...

依家諗返 以前個種乜都唔知 嘻嘻哈哈玩下online又一日既感覺一時湧上心頭

真係好感慨...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2016-07-06 6:00 PM 引言回覆
HR 845
常駐居民

會員編號: 4,116
文章編號: 3124609

GP7100 寫到:
再次睇番呢個post
唔經唔覺我個會員都足十年年資
十年人事幾番新
呢十年真係轉變左好多...

依家諗返 以前個種乜都唔知 嘻嘻哈哈玩下online又一日既感覺一時湧上心頭

真係好感慨...

以前玩mm2 online真係可以玩足一日..可惜此情不再了..
工作忙, 莫講話玩mm2, 連開電腦ge時間都無..
發表發表於: 2016-07-10 4:53 PM 引言回覆
GU1559
留學生

會員編號: 11,592
文章編號: 3125450

小弟都兩年幾冇追車了 Embarassed
就算工作吾忙, 星期六日寧願休息都吾想追 Crying or Very sad
發表發表於: 2016-09-07 7:31 PM 引言回覆
NV5906~8116
常駐居民

會員編號: 3,328
文章編號: 3137972

時代唔同哂啦
發表發表於: 2017-11-07 3:03 AM 引言回覆
GP7100
新移民

會員編號: 7,377
文章編號: 3200802

唔經唔覺個post已經四年
大家還好嗎
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
覺唔覺冷清左好多?
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 閒談區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
3頁(共3頁)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作