會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 閒談區 -> 算點喎!我阿媽好過份啊!!!!!!!!!!!!!! (主題編號=1037268) 前往頁面 1, 2  下一頁
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
算點喎!我阿媽好過份啊!!!!!!!!!!!!!!
發表發表於: 2011-11-23 9:31 PM 引言回覆
HUgo8370
旅客

會員編號: 19,355
文章編號: 2608715

angry 我唸住好聲問我阿媽可唔可以買龔嘉豪本香港富豪巴士,點不知我阿媽同我講話要睇我D成績,仲話如果我偸買的話佢會扔咗本書落垃圾埇! angry1 算點喎!我都係$$.根本就唔關佢事! angry mad 促當我係小學雞呀! angry1 angry1 angry1 [/quote]
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2011-11-23 10:48 PM 引言回覆
C68A
永久居民

會員編號: 18,341
文章編號: 2608728

Surprised
發表發表於: 2011-11-23 10:52 PM 引言回覆
Cathay Pacific
新移民

會員編號: 15,164
文章編號: 2608732

哦...咁你覺得可以點?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2011-11-23 10:54 PM 引言回覆
C68A
永久居民

文章編號: 2608736

Cathay Pacific 寫到:

樓主可能想我地夾錢送比佢 cheers
發表發表於: 2011-11-23 10:56 PM 引言回覆
新移民

文章編號: 2608738

LS 609 寫到:

樓主可能想我地夾錢送比佢 cheers

都冇用架...未又係垃圾桶見...
發表發表於: 2011-11-23 10:58 PM 引言回覆
C68A
永久居民

文章編號: 2608740

都冇用架...未又係垃圾桶見...

我地幫樓主租返個時倉迷你槍收埋本書咪得囉 ,
正所謂 " 為人為到底 , 送佛送到西 " Smile
發表發表於: 2011-11-23 10:58 PM 引言回覆
Ethylene
定居居民

會員編號: 18,386
文章編號: 2608742

放棄吧啦樓主 bye
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2011-11-23 11:02 PM 引言回覆
C68A
永久居民

文章編號: 2608745

Ev21yn 寫到:
放棄吧啦樓主 bye

版友你呢種咁負面既情緒好唔要得 , 樓主拎件事上黎講就係想我地幫手解決 ,
你叫樓主放棄一陣樓主睇唔開走去燒晒所有富豪巴士咪弊 ? (⊙_⊙)
發表發表於: 2011-11-23 11:03 PM 引言回覆
RM 2224
定居居民

會員編號: 16,242
文章編號: 2608746

Thanks for sharing.
你真係好慘啊 , 你好可憐啊 !
你都係努力讀書啦 !

RM 2224 在 2011-11-23 11:04 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2011-11-23 11:10 PM 引言回覆
版面管理員
洪流百煉生
版面管理員<br>洪流百煉生

會員編號: 9,664
文章編號: 2608770

溫馨提示︰

各位親愛的版友熱心回覆 / 開解 / 勸導 / 安慰 / 勉勵 (或其他類似情感) 樓主時,
請留意回覆仍然受本中心使用條款所規限,敬請留意。 Cool
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站
Re: 算點喎!我阿媽好過份啊!!!!!!!!!!!!!!
發表發表於: 2011-11-23 11:10 PM 引言回覆
新移民

文章編號: 2608771

HUgo8370 寫到:
angry 我唸住好聲問我阿媽可唔可以買龔嘉豪本香港富豪巴士,點不知我阿媽同我講話要睇我D成績,仲話如果我偸買的話佢會扔咗本書落垃圾埇! angry1 算點喎!我都係$$.根本就唔關佢事! angry mad 促當我係小學雞呀! angry1 angry1 angry1
[/quote]
你都講話唔關佢事,咁你又問佢可唔可以買?
好有茅盾wor,師兄!
NV 8110
定居居民

會員編號: 10,443
文章編號: 2608773

樓主何不努力讀書 ? Surprised
發表發表於: 2011-11-23 11:15 PM 引言回覆
644 655 656 662 675
永久居民

會員編號: 5,078
文章編號: 2608779

與其怨不如比心機好過啦
發表發表於: 2011-11-23 11:17 PM 引言回覆
C68A
永久居民

文章編號: 2608781

唔洗驚 , 如果你阿媽掉左你本書落垃圾桶既話 , 你上黎同我地講 , 我地幫你出頭 !
發表發表於: 2011-11-23 11:23 PM 引言回覆
KT 6491
留學生

會員編號: 10,669
文章編號: 2608789

LS 609 寫到:
唔洗驚 , 如果你阿媽掉左你本書落垃圾桶既話 , 你上黎同我地講 , 我地幫你出頭 !

版友你教壞人 ! 做子女應該聽父母既話 , 但你依家教唆人做相反既野 , 呢個行為好唔要得 !
樓主都係努力讀書啦 , 古語有云 " 不經一番寒徹骨 , 怎得梅花撲鼻香 " , 唔努力係得唔到成果嫁 !
算點喎!我阿媽好過份啊!!!!!!!!!!!!!!
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 閒談區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共2頁)
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作