會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> Simutrans 專區 -> Alexander Dennis Enviro500 s(附小感) (主題編號=1084434)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
Alexander Dennis Enviro500 s(附小感)
發表發表於: 2012-05-05 3:10 PM 引言回覆
MB452
旅客

會員編號: 10,282
文章編號: 2674317

可能我既 E500 ,車頭唔夠人地靚
不過呢,起碼而家個車頭係小的用左先後三年時間改良出黎
(拿,唔是講笑,由小的當年無知咁出架8110個陣開始計起)
引言回覆:

資料:
CTB-AlexanderDennis Enviro500 EuroIV-8110
運載量: 127人
馬力: 340.bhp
速度: 70km/h
按此下載
- by roypun 2009-05-23 5:41 PM

點解我要咁著重咁講話個車頭係自家製呢?
而家出面既E500,車頭個畫法接近一樣咁制(準確至 1 px)(仲要係唔同製作者先抵死)

拿,我唔知發生咩事啦
啲人都係[del]重人[/del]不重質量

而家就好似大商家要趕盡殺絕咁
明知自己一定贏緊既,仲要以抹黑方式既手法
係要一招搞到你接近番唔到身咁話
冇計,而家香港就係大商家大有錢人大晒(仲大過大法律)

好彩人會進步,唔似好多人(如政府)三年半如一日既,亳無改善。

就等我地呢一班冇[del]大律師[/del]後台照住既小製作人慢慢整啲冇人要既野啦
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2012-05-06 9:57 AM 引言回覆
SBS9806J
永久居民

會員編號: 8,728
文章編號: 2674545

反而一直冇人出 8203 8204
感到小許奇怪 .. Laughing

大家各有特色 何需介懷呢 Razz
發表發表於: 2012-05-06 12:09 PM 引言回覆
FS1819
留學生

會員編號: 10,411
文章編號: 2674576

SBS9806J 寫到:
反而一直冇人出 8203 8204
感到小許奇怪 .. Laughing

大家各有特色 何需介懷呢 Razz

樓主之前個城巴專利集已經有8203

http://hkbdc.info/viewtopic.php?t=1063545

FS1819 在 2012-05-06 12:11 PM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2012-05-06 2:37 PM 引言回覆
JU 2541
定居居民

會員編號: 3,385
文章編號: 2674601

其實可唔可以將個 max 速度 set 去 80 以上...
每次想用...但部車低過 80 上唔到 highway ...

少許意見
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
Alexander Dennis Enviro500 s(附小感)
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> Simutrans 專區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作