會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> MM2 一般討論 -> AIA (主題編號=1090135)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
AIA
發表發表於: 2012-05-26 11:07 PM 引言回覆
定居居民

會員編號: 9,132
文章編號: 2681949

每個人整 / 改一部車都會有一套個人風格
人地點執個模 , 你就跟住執 ,
人地點整電牌 Tex , 你又跟住點整 ,
人地用咩件 , 你又跟住人用 ..
咩都跟曬人地咁滯 ,
到整完部車既時候就同人地部車幾乎一模一樣 ..
到底 , 你既個人風格去左邊度 ?!
* 少少感受 , 不喜勿插 =)
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2012-05-27 1:49 AM 引言回覆
KE 7066
旅客

會員編號: 19,334
文章編號: 2682063

連錯都跟住人地錯真係 Laughing
btw, 跟廣告

*部車友人整嘅, 我懷疑個勁大頭嘅長鏡係佢嘅個人風格 Laughing
我點叫佢都係用呢個長鏡

KE 7066 在 2012-05-27 1:49 AM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2012-05-27 2:11 AM 引言回覆
定居居民

會員編號: 9,132
文章編號: 2682064

KE7066 寫到:
btw, 跟廣告

*部車友人整嘅, 我懷疑個勁大頭嘅長鏡係佢嘅個人風格 Laughing
我點叫佢都係用呢個長鏡

係呢 , 條廣告 D 色唔係紅色架咩 ?!
點解會變左粉紅色 ?!
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2012-05-27 2:52 PM 引言回覆
KE 7066
旅客

會員編號: 19,334
文章編號: 2682148

貓 寫到:
KE7066 寫到:
btw, 跟廣告

我點叫佢都係用呢個長鏡

係呢 , 條廣告 D 色唔係紅色架咩 ?!
點解會變左粉紅色 ?!

張tex色水問題而已 Embarassed
叫友人汁汁佢先 Wink
檢視會員個人資料 發送私人訊息
AIA
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> MM2 一般討論
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作