會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區 -> [Facebook] Airline Manager 揮手區 (主題編號=747947) 前往頁面 1, 2, 3 ... 131, 132, 133  下一頁
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
發表發表於: 2009-07-25 1:51 PM 引言回覆
KS 849
定居居民

會員編號: 8,573
文章編號: 2117392

我真失敗,開得一條線
1部737 Crying or Very sad
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-07-25 2:38 PM 引言回覆
KN9052
定居居民

會員編號: 9,726
文章編號: 2117398

我都有玩 Laughing
8條線...2部737, 2部ERJ190, 3部A321同1部757
routes:
Hong Kong - Bangkok
London - Liverpool
Hong Kong - Singapore X 2 (對開)
Beijing - Manila
Cebu - Tokyo X 2 (對開)
發表發表於: 2009-07-25 4:17 PM 引言回覆
KingYeung
新移民

會員編號: 14,273
文章編號: 2117438

剛剛join左大家 Laughing
不過請問應該行高demand線定係高利潤線好d?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2009-07-25 5:50 PM 引言回覆
KN9052
定居居民

會員編號: 9,726
文章編號: 2117484

宿霧 - 東京同香港 - 星洲真係賺到笑 Cool
發表發表於: 2009-07-25 6:22 PM 引言回覆
MA 5811
新移民

會員編號: 13,295
文章編號: 2117499

有玩 Laughing
有八隻319
有一隻321 Very Happy
發表發表於: 2009-07-25 7:16 PM 引言回覆
DA35
永久居民

會員編號: 5,247
文章編號: 2117561

剛剛開始玩,但唔太識點玩...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2009-07-25 8:34 PM 引言回覆
KS 849
定居居民

會員編號: 8,573
文章編號: 2117663

龍也 寫到:
其實大家可以Keep住交換。
<MAX Airlines可以買我1股,跟住日後係 Stocks 果度可以睇我公司。

睇過飛機售價,載重同員工,其實應該揀ERJ190同B737最化算。
不過ERJ190航程短,A320s又太貴… nofun

我岩岩已經買左你公司10股
發表發表於: 2009-07-25 9:09 PM 引言回覆
HT3200
定居居民

會員編號: 93
文章編號: 2117681

Swiss Airlines
1部B737
4部BAe146
8部ERJ 190

共13條航線往返各亞洲及澳洲航點

HT3200 在 2009-07-25 9:13 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 ICQ 號碼
發表發表於: 2009-07-25 9:30 PM 引言回覆
KingYeung
新移民

會員編號: 14,273
文章編號: 2117691

NG2227.NH 776 寫到:
龍也 寫到:
<MAX Airlines可以買我1股,跟住日後係 Stocks 果度可以睇我公司。

睇過飛機售價,載重同員工,其實應該揀ERJ190同B737最化算。

係買就買大手d 咁樣先回多多 我大手買左50000股 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2009-07-25 10:46 PM 引言回覆
GK9636
永久居民

會員編號: 2,682
文章編號: 2117742

小弟現時有43條航線
擁有40架波音737, 兩架787及一架777 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 ICQ 號碼
發表發表於: 2009-07-25 10:55 PM 引言回覆
GK9636
永久居民

會員編號: 2,682
文章編號: 2117753

KingYeung 寫到:
龍也 寫到:

係買就買大手d 咁樣先回多多 我大手買左50000股 Laughing

小弟的TIGER 9636 Airlines 現時股價65.083, 如果想短炒宜早入, 因為現在已經每日升10蚊左右 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 ICQ 號碼
發表發表於: 2009-07-26 12:07 AM 引言回覆
DA35
永久居民

文章編號: 2117884

龍也 寫到:
英文姐,我諗應該唔難睇既。
揀航機、起飛點同目的地,基本上都係確認航線就可以。

PS.如果揀A319,為左慳果一公里兩磅油,我會揀大客量既B737…

有無辦法可以令部機滿座?飛左四次都無90人...

Hong Kong->Manlia

本線客量
82>77>89>78

用機:
A319

$557一位...
Embarassed

初期入唔入其它機行多D線好?

係咪飛左就唔駛理,直至下一程?

DA35 在 2009-07-26 12:10 AM 作了第 4 次修改
發表發表於: 2009-07-26 1:16 AM 引言回覆
Nexhype.
新移民

會員編號: 10,413
文章編號: 2117958

岩岩開左 , Nexhype Airlines .

用 737 , frankfurt - ny .

幾時先會多 D 錢 . Crying or Very sad

** 儲緊錢開多條 ny - rome .

Nexhype. 在 2009-07-26 3:15 PM 作了第 4 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2009-07-26 2:04 AM 引言回覆
Nexhype.
新移民

會員編號: 10,413
文章編號: 2117970

GK9636 寫到:
KingYeung 寫到:
龍也 寫到:

小弟的TIGER 9636 Airlines 現時股價65.083, 如果想短炒宜早入, 因為現在已經每日升10蚊左右 Laughing

大佬你跌左既 . Crying or Very sad
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2009-07-26 12:43 PM 引言回覆
DA35
永久居民

文章編號: 2118073

D油價...

昨日$600/1000lb
今日$2000/1000lb

係每日唔同定係越少越貴?

thz~
[Facebook] Airline Manager 揮手區
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共133頁)
前往頁面 1, 2, 3 ... 131, 132, 133  下一頁

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作