會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 巴士車務及設備專區 -> 九巴3B,106更換掛牌車消息 (主題編號=506346)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
九巴3B,106更換掛牌車消息
發表發表於: 2007-07-25 5:39 PM 引言回覆
訪客

會員編號: -1
文章編號: 1625883

由30/7起,九巴3B,106更換掛牌車消息

C3B-03
上牌-HW7228(ATR)
甩牌-JH3666(3ASV)-做士啤

C3B-04
上牌-HX6880(ATR)
甩牌-JH3006(3ASV)-做士啤

C106-07

上牌-MX4938(AVBE)

C106-09
上牌-MX5357(AVBE)

C106-11
上牌-MX6070(AVBE)

C106-S01
上牌-JP5558(ATR)
發表發表於: 2007-07-25 5:58 PM 引言回覆
留學生

會員編號: 6,919
文章編號: 1625893

咁106係咪得番JB8400同埋一架電牌都躉?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 ICQ 號碼
發表發表於: 2007-07-25 10:25 PM 引言回覆
SY 9149
常駐居民

會員編號: 11,250
文章編號: 1626200

S.H.E 寫到:

唔係!!!

宜家106得番JP5558,JR5117兩架都普電牌躉

其餘係10架AVBE,2架ATE
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2007-07-25 10:58 PM 引言回覆
MP6513-MP6528
留學生

會員編號: 7,208
文章編號: 1626231

KG1428 寫到:
點解3B無啦啦會走3ASV換ATR??
請問是3B用3ASV上斧山道斜路有問題,定係另有內聞?
不單這樣,3B新掛牌的ATR仲要是都普ATR
雖然小弟無搭過ATR@3B。但是3ASV行3B搭得多。
我看慣左3ASV@3B,換左ATR,始終可能會看不慣。

del

MP6513-MP6528 在 2007-07-26 1:11 PM 作了第 3 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2007-07-25 11:03 PM 引言回覆
JN 3907
永久居民

會員編號: 8,635
文章編號: 1626240

MP6513-MP6528 寫到:
KG1428 寫到:

HW7228,HX6008係ALX ATR

HX6880 Wink
批 MX AVBE 有無得鎖波 ?
thx
發表發表於: 2007-07-25 11:17 PM 引言回覆
AV@HT
永久居民

會員編號: 8,598
文章編號: 1626266

KG1428 寫到:

HX6880 是都普車身的
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2007-07-25 11:31 PM 引言回覆
HH 9245
總版面管理員
KM 7430
總版面管理員<br>KM 7430

會員編號: 702
文章編號: 1626279

EL 7853 寫到:
KG1428 寫到:

HX6880 Wink
批 MX AVBE 有無得鎖波 ?
thx
當然冇 Confused
發表發表於: 2007-07-26 12:25 AM 引言回覆
RoadShow紅噹噹飛吻
留學生

會員編號: 1,241
文章編號: 1626300

flyer_500 寫到:
S.H.E 寫到:

唔係!!!

宜家106得番JP5558,JR5117兩架都普電牌躉

其餘係10架AVBE,2架ATE

果架極品(JB 8400)終於都肯走喇, Razz
希望佢調去荔廠,裝國產電牌啦
發表發表於: 2007-07-26 12:13 PM 引言回覆
GN7913
版面管理員
KD 3913.HD 199
版面管理員<br>KD 3913.HD 199

會員編號: 61
文章編號: 1626429

HC 8537. 寫到:
KG1428 寫到:
不單這樣,3B新掛牌的ATR仲要是都普ATR。

果 幾 部 其 實 都 好 過 電 豬,次 次 搭 電 豬 都 慢 到 Confused

ATR 行 我 諗 好 D,爽 D 啦 起 碼。

HW7228 就幾好的, 起碼上斜夠力及冷氣夠 ...
但 HX6880 就不太看好佢, 個冷氣不是好夠涼 ... Confused
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2007-07-28 9:17 PM 引言回覆
Thomas Wu.ASV44
定居居民

會員編號: 6,722
文章編號: 1628014

teddybus 寫到:
[..]

未換批電3ASV 咪又係掛膠ATR...
不過真係未見過duple ATR 行 3B.... Cool

都 普 ATR 行 過 不 下 三 次 .. Rolling Eyes

另 甩 出 黎 個 兩 部 要 過 廠

Thomas Wu.ASV44 在 2007-07-28 9:17 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 ICQ 號碼
九巴3B,106更換掛牌車消息
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 巴士車務及設備專區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作