會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電腦及數碼產品討論區 -> Msn 一問 [ Solve ] (主題編號=763919)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
Msn 一問 [ Solve ]
發表發表於: 2009-09-16 4:31 PM 引言回覆
自湖3P
留學生

會員編號: 11,783
文章編號: 2149241

呢個新版係咪姐係 9 . 0 ?
因為唔 Update 又 On 唔到 ..
自己又唔想用 9 . 0 ..
Thanks Smile

自湖3P 在 2009-09-16 8:39 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-09-16 5:09 PM 引言回覆
Thomas Wu.ASV44
定居居民

會員編號: 6,722
文章編號: 2149269

係 咩 版 本 我 就 唔 知 ...
我 只 知 我 update 完 就 開 唔 到 ..
檢視會員個人資料 發送私人訊息 ICQ 號碼
發表發表於: 2009-09-16 5:31 PM 引言回覆
永久居民

會員編號: 2,822
文章編號: 2149289

我都係舊版on唔到,不過就自己去左dl 9.0黎用
無事
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-09-16 6:18 PM 引言回覆
GK 9509
版面管理員
Steven
版面管理員<br>Steven

會員編號: 8,567
文章編號: 2149354

因為舊版o既 Windows Live Messenger 客戶端有安全漏洞,所以微軟順便強制大家升級
而已。Laughing

由九月中(據了解係今日)開始,所有用緊 Windows Live Messenger 8.1 及 8.5 版客
戶端軟件o既電腦用戶必需升級至 Windows Live Messenger 9.0 版本 14.0 組建
8089.0726 方可繼續使用 .NET Messenger Service 服務。

微軟下一步將會於十月尾開始要求所有用緊 Windows Live Messenger 9.0 版本 14.0
組建 8050.1202 的用戶同樣升級至組建 8089.0726 方可繼續使用 .NET Messenger
Service 服務。

不過呢……其實私底下有o的方法可以避過有關強制升級行動,但在此不便透露。

GK 9509 在 2009-09-16 6:21 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
Msn 一問 [ Solve ]
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電腦及數碼產品討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作