會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> MM2 巴士公司討論區 -> 09' BUS-RALLY 意見專區 (主題編號=790119) 前往頁面 1, 2  下一頁
發表新主題 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
上一篇主題 :: 下一篇主題
09' BUS-RALLY 意見專區
發表發表於: 2009-12-13 2:01 AM 引言回覆
ZOEY.他方再會!!
版面管理員
JG5198
版面管理員<br>JG5198

會員編號: 198
文章編號: 2199109

聖誕佳節將至; 有見及此, MM2 巴士公司討論區 ( 下稱"本區" ) 將暫定在12月25-27日舉行 "MM2 BUS-RALLY 2009" ;
惟舉行之地點迄今仍未確定, 故藉此文希望各間已在本區註冊之公司(詳見此列表)踴躍發表是次BUS-RALLY之意見 (舉行日期之意見亦可) 。

本區發言權列表 之公司/會員亦可有限度地發表其適當之意見 / 言論; 惟其意見 / 言論只作為參考之用 而且 並非主導性的, 各公司亦可無須理會其可能過激之意見。

所有討論亦請希望在理性及和睦之環境下進行。 而所有言論仍受 香港巴士討論中心 (HKBDC) 之使用條款 所約束; 違反本中心之使用條款的會員將會依例作處分。

---

PS 剛好可在 X'MAS 之前整番好呢架壞左成超過5個月既電腦, 萬幸萬幸...... lucky

ZOEY.他方再會!! 在 2009-12-27 9:38 PM 作了第 3 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2009-12-13 11:09 AM 引言回覆
GJFT
常駐居民

會員編號: 5,180
文章編號: 2199167

不如唔好改日期啦,變成一個習慣似乎比較好 Laughing
30 / 12 - 1 / 1 ?

地點我自己就無乜所謂,不過 North Beach 好似未搞過 .. ? Embarassed

GJFT 在 2009-12-13 11:16 AM 作了第 2 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2009-12-13 5:28 PM 引言回覆
edmund
定居居民

會員編號: 1,623
文章編號: 2199308

how about the area outside the stadium of Buscity 5.120 (Darren機場版)?
It haven't ever been occupied for the MM2 Bus Rally before. But I am afraid this will break the habit of some companies, especially those using their own-modified cities e.g. SLT (FBG Group), Beluga, etc.
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表發表於: 2009-12-13 5:46 PM 引言回覆
永久居民

會員編號: 2,822
文章編號: 2199317

其實依家公司版咁靜,真係搞既可能都無乜人玩
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2009-12-13 6:18 PM 引言回覆
KV5952
常駐居民

會員編號: 2,367
文章編號: 2199341

無 痛 食 檸 檬 寫到:

照搞囉 總有人玩 Cool
發表發表於: 2009-12-13 10:18 PM 引言回覆
KJ9653
定居居民

會員編號: 15,380
文章編號: 2199553

其實BUS-RALLY係咩黎 Embarassed
發表發表於: 2009-12-13 10:23 PM 引言回覆
abcdefghijklmnop
留學生

會員編號: 15,269
文章編號: 2199559

Fe7384×Venom 寫到:
其實BUS-RALLY係咩黎 Embarassed

巴士大集會
年年既12月都會搞 Laughing
發表發表於: 2009-12-14 12:22 AM 引言回覆
GJFT
常駐居民

會員編號: 5,180
文章編號: 2199673

绿 坝 寫到:
NBT個個都發展哂 Laughing

咁不如照舊 Golden Gate Park 算 .. Laughing
發表發表於: 2009-12-14 3:47 AM 引言回覆
永久居民

會員編號: 2,822
文章編號: 2199707

KV5952 寫到:

咁岩撞正長鏡熱,可能都拉番唔少客
以往bus rally真係睇得津津有味,差唔多到期時侯所有大小公司都係咁出貨,雖則自己無份玩,不過就睇都好過癮 Laughing
有咩獨家野新野全部都一下爆哂出黎,真係可以當車展咁睇 Cool

不過其實bus rally係咪淨係上年搞左屆?之前仲有無?好似無咩印象咁
發表發表於: 2009-12-14 9:00 AM 引言回覆
定居居民

會員編號: 5,544
文章編號: 2199746

KV5952 寫到:

以往bus rally真係睇得津津有味,差唔多到期時侯所有大小公司都係咁出貨,雖則自己無份玩,不過就睇都好過癮 Laughing
有咩獨家野新野全部都一下爆哂出黎,真係可以當車展咁睇 Cool

不過其實bus rally係咪淨係上年搞左屆?之前仲有無?好似無咩印象咁

前年都有 不過唔知再之前有無喇 ~ Very Happy
發表發表於: 2009-12-14 10:14 AM 引言回覆
留學生

文章編號: 2199763

7043 寫到:
KV5952 寫到:

2008年有喎
睇下舊文就知 Smile
發表發表於: 2009-12-14 10:21 AM 引言回覆
定居居民

會員編號: 5,544
文章編號: 2199766

796X 寫到:

2008年有喎

7043 寫到:
KV5952 寫到:

我都知上年有 Rolling Eyes

7043 在 2009-12-14 10:22 AM 作了第 2 次修改
發表發表於: 2009-12-14 3:48 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2199886

7043 寫到:
796X 寫到:

2008年有喎

7043 寫到:
KV5952 寫到:

我都知上年有 Rolling Eyes

唔好以思 Embarassed 我搞錯左 Embarassed 我以後你講前年之後 Embarassed
sorry Crying or Very sad Embarassed
發表發表於: 2009-12-14 5:33 PM 引言回覆
trs2006
旅客

會員編號: 11,425
文章編號: 2199961

KV5952 寫到:

07.08年都有搞,但06年唔知....
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2009-12-14 6:57 PM 引言回覆
FS1819
留學生

會員編號: 10,411
文章編號: 2200075

I always have one question. Why is the Bus Rally only held in SFBC?
09' BUS-RALLY 意見專區
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> MM2 巴士公司討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共2頁)
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作