會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 模型區及巴士物品區 -> 31x 又有新作品Dennis Dragon 12m (主題編號=805935) 前往頁面 1, 2  下一頁
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
31x 又有新作品Dennis Dragon 12m
發表發表於: 2010-02-01 8:25 PM 引言回覆
訪客

會員編號: -1
文章編號: 2229011

終於等到佢出啦,唔知咩價錢呢?會唔會貴d架.

http://www.pbase.com/312model/inbox
Re: 31x 又有新作品Dennis Dragon 12m
發表發表於: 2010-02-01 8:46 PM 引言回覆
ATE92
常駐居民

會員編號: 5,574
文章編號: 2229061

kelvin109 寫到:

http://www.pbase.com/312model/inbox

本來都無咩意欲買巴模喇, 但見到佢好有親切感好想買,
話晒以前成日搭佢返學, 唔知會唔會出埋頭批的闊牌箱同窄牌箱版本呢 Question
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2010-02-02 4:42 PM 引言回覆
KN3460
新移民

會員編號: 11,566
文章編號: 2229385

其實我想知呢間嘢係邊 Embarassed
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
Re: 31x 又有新作品Dennis Dragon 12m
發表發表於: 2010-02-02 4:50 PM 引言回覆
KS5587@3355@26
留學生

會員編號: 15,305
文章編號: 2229390

零售價$418
發表發表於: 2010-02-04 12:14 AM 引言回覆
ATE92
常駐居民

會員編號: 5,574
文章編號: 2230201

AVW KY2604 寫到:
去3和預訂$376 ONLY,TOTAL ISSUE:300

請問宜家開始訂未
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2010-02-04 12:16 AM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

會員編號: 11,768
文章編號: 2230204

三禾一定有得訂.聽聞80rn都已經有得訂~
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-02-04 2:16 AM 引言回覆
魔法先生 Super Bus
常駐居民

會員編號: 210
文章編號: 2230256

衰在佢又唔出 6C 呢, 以前住紅磡日見, 搭又搭唔少,
不過佢今次又真係出得好正, 38 號必入, 話哂我都搭過一次~
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger ICQ 號碼
發表發表於: 2010-02-04 3:34 AM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

文章編號: 2230260

3N可能會入番架38.改5號.好歹係我最後一次坐既3N~
發表發表於: 2010-02-04 8:41 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

文章編號: 2230700

今次總數出300架,不知會否像之前s3m般搶手~
發表發表於: 2010-02-04 9:03 PM 引言回覆
KN3460
新移民

文章編號: 2230749

其實裏面d警車有冇得賣?
發表發表於: 2010-02-04 9:11 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

文章編號: 2230762

有.....
之前出左KW/HK/黃頂等等
現在又出多兩款新~三禾有售.但挺貴$3xx.都係樹脂膠.但又真係做得幾仔細.只要你唔介意$3xx買架車仔就可以~今次呢兩架水潑跟內籠都有改過~
發表發表於: 2010-02-04 9:49 PM 引言回覆
KN3460
新移民

文章編號: 2230784

三和直接有貨?唔洗訂? Confused
發表發表於: 2010-02-04 10:07 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

文章編號: 2230799

警車則不用.這款已出了一段時間~
發表發表於: 2010-02-05 3:06 PM 引言回覆
魔法先生 Super Bus
常駐居民

會員編號: 210
文章編號: 2231059

佢出得哩部,唔知否出埋哩部呢?
圖中左右兩部,分別車頭頂部的線加長,請問c hing圖中是否亦是3門車呢?

九巴果D都普車身 12m 巨龍 3N 全部都係三門o既~
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger ICQ 號碼
發表發表於: 2010-02-05 3:22 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

文章編號: 2231062

車頭頂部的線加長那隻是有風機版~
而312呢次兩款都全係出無風機版~
31x 又有新作品Dennis Dragon 12m
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 模型區及巴士物品區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共2頁)
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作