會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區 -> [CBS]頭班車 (主題編號=807963) 前往頁面 1, 2  下一頁
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
[CBS]頭班車
發表發表於: 2010-02-08 11:33 AM 引言回覆
留學生

會員編號: 12,377
文章編號: 2232755

開5點正 仲唔係頭車!? Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2010-02-08 7:34 PM 引言回覆
Eden.Hazard
定居居民

會員編號: 12,457
文章編號: 2232990

請問樓主對個game既評價係點? Surprised
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-02-08 10:16 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2233124

rafael. 寫到:
請問樓主對個game既評價係點? Surprised
幾真實的...
行車途中都幾多野要兼顧下...有時埋站個陣掛住快d開門先拉手制搞到上壆 Laughing
發表發表於: 2010-02-08 10:21 PM 引言回覆
GX7767
常駐居民

會員編號: 14,293
文章編號: 2233129

我玩左一輪反而覺得悶 , 太部份都係一條直路咁去
我次次都係未到站就落曬地台 開曬門 Laughing
總站直頭山定車 Cool
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表發表於: 2010-02-08 10:39 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2233136

GX7767 寫到:
我玩左一輪反而覺得悶 , 太部份都係一條直路咁去
我次次都係未到站就落曬地台 開曬門 Laughing
總站直頭山定車 Cool
我而家慣左最尾個位咸魚一上車我就閂門起油走人...
發表發表於: 2010-02-10 1:43 AM 引言回覆
DA35
永久居民

會員編號: 5,247
文章編號: 2233681

個人習慣全程唔關門...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2010-02-10 4:21 AM 引言回覆
契 哥
常駐居民

會員編號: 4,917
文章編號: 2233687

玩吓飛車/片彎都唔錯
其他就麻麻 尤其d客一唔岩位就半天吊 唔上落 Embarassed
發表發表於: 2010-02-10 10:28 AM 引言回覆
成功需苦幹
永久居民

會員編號: 29
文章編號: 2233749

Circle Line唔係搞Circle 12 AV牌嫁咩?

PS update 1.3有新車玩喎..錶板勁老闆feel..正

成功需苦幹 在 2010-02-10 10:29 AM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2010-02-10 4:46 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2233823

倫爺 寫到:
Circle Line唔係搞Circle 12 AV牌嫁咩?

PS update 1.3有新車玩喎..錶板勁老闆feel..正

搞咩牌d人都會上車....
=======================
d車係邊到dl架?_?
發表發表於: 2010-02-10 7:04 PM 引言回覆
成功需苦幹
永久居民

會員編號: 29
文章編號: 2233894

6752 寫到:
倫爺 寫到:

d車係邊到dl架?_?

官網 Laughing
不過要free ride mode先有得用
果架爽過原裝果架好多..
又靚好多
發表發表於: 2010-02-10 9:38 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2233992

倫爺 寫到:
6752 寫到:
倫爺 寫到:

d車係邊到dl架?_?

官網 Laughing
不過要free ride mode先有得用
果架爽過原裝果架好多..
又靚好多
可唔可以俾條link我 Embarassed
我係youtube見有d人用雙層車..都係官網dl@@?
發表發表於: 2010-02-10 10:03 PM 引言回覆
Eden.Hazard
定居居民

文章編號: 2234004

6752 寫到:
可唔可以俾條link我 Embarassed
我係youtube見有d人用雙層車..都係官網dl@@?

http://www.tml-studios.com/fileadmin/Bilder.world-of-busdriver/download/Bus_Update_For_Version_1_3_english.exe
我諗係呢個
發表發表於: 2010-02-10 10:06 PM 引言回覆
lwb701
定居居民

會員編號: 14,172
文章編號: 2234010

倫爺 寫到:

基本上你搞 midtown 都會上車 Laughing
發表發表於: 2010-02-11 12:14 AM 引言回覆
Eden.Hazard
定居居民

文章編號: 2234176

搭單問下:
入錢既人入左錢之後唔肯行入車廂,點搞好?
發表發表於: 2010-02-11 2:58 AM 引言回覆
DA35
永久居民

會員編號: 5,247
文章編號: 2234195

按T鍵比車票佢

Meteor.X 寫到:
倫爺 寫到:

基本上你搞 midtown 都會上車 Laughing

應該係只要唔係NIS都會上車 Laughing

DA35 在 2010-02-11 2:58 AM 作了第 1 次修改
[CBS]頭班車
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共2頁)
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作