會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電腦及數碼產品討論區 -> Windows 7顯示不到dash (主題編號=809894)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
Windows 7顯示不到dash
發表發表於: 2010-02-14 9:56 PM 引言回覆
小草
旅客

會員編號: 11,285
文章編號: 2236107

各位c hing,

我近日換咗部laptop,轉咗用7,但入game就發現有問題…入到去咩到好正常,但就係叫唔到個dash出嚟…想問吓有冇c hing見過呢個問題…?
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-02-14 10:35 PM 引言回覆
abcdefghijklmnop
留學生

會員編號: 15,269
文章編號: 2236120

又錯區....
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2010-02-15 11:01 AM 引言回覆
小草
旅客

文章編號: 2236269

那請問我應該貼哪一板

我不是分享檔案,不是MM2 檔案分享區
我不是討論公司事宜,不是MM2 巴士公司討論區
我不是online玩時出問題,不是MM2 Online 區
這也不關ZM的事,不是ZModeler (ZM) 專區
我想也不該貼在MM2 精華文章吧!

這又是關於MM2的問題,不是貼在這一板,那你告訴我,該貼在哪兒?
發表發表於: 2010-02-15 11:28 AM 引言回覆
留學生

文章編號: 2236277

電腦問題討論區...
*個MM2本身冇事,你就拉埋佢落水...

abcdefghijklmnop 在 2010-02-15 11:34 AM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2010-02-15 11:53 AM 引言回覆
小草
旅客

文章編號: 2236288

咁我部機玩樣樣都冇事,係玩MM2嗰時出事嘛,咁緊係問吓有有人用7仔同mm2有類似情況架啦
發表發表於: 2010-02-15 1:58 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2236332

小草 寫到:
咁我部機玩樣樣都冇事,係玩MM2嗰時出事嘛,咁緊係問吓有有人用7仔同mm2有類似情況架啦

係7仔既問題囉 Rolling Eyes
關MM2鬼事呀 Shocked

abcdefghijklmnop 在 2010-02-15 1:59 PM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2010-02-15 4:26 PM 引言回覆
GY7155
永久居民

會員編號: 11,390
文章編號: 2236388

龍夫武田耕 寫到:
小草 寫到:

咁而家係咪玩 MM2 有事丫?
發表發表於: 2010-02-15 4:29 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2236390

PC. 寫到:
龍夫武田耕 寫到:
小草 寫到:

玩MM2有事 係電腦問題
唔通係你影響到MM2既運作? Confused

abcdefghijklmnop 在 2010-02-15 4:30 PM 作了第 2 次修改
發表發表於: 2010-02-15 4:36 PM 引言回覆
GY7155
永久居民

文章編號: 2236394

龍夫武田耕 寫到:
PC. 寫到:
龍夫武田耕 寫到:
小草 寫到:

咁而家係咪玩 MM2 有問題先 ,
咁既然玩 MM2 有問題唔係呢度問
可以去邊度問?
發表發表於: 2010-02-15 4:52 PM 引言回覆
留學生

文章編號: 2236404

PC. 寫到:
龍夫武田耕 寫到:
PC. 寫到:
龍夫武田耕 寫到:
小草 寫到:

咁而家係咪玩 MM2 有問題先 ,
咁既然玩 MM2 有問題唔係呢度問
可以去邊度問?

咁而家MM2有問題關邊個事呀
你不如話MM2影響到MM2

abcdefghijklmnop 在 2010-02-15 4:52 PM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2010-02-15 4:56 PM 引言回覆
GY7155
永久居民

文章編號: 2236405

龍夫武田耕 寫到:

咁而家MM2有問題關邊個事呀
你不如話MM2影響到MM2

得 ,
你咁講法此 post 已完.
發表發表於: 2010-02-15 8:20 PM 引言回覆
MM2566
助理系統管理員
DS4
助理系統管理員<br>DS4

會員編號: 36
文章編號: 2236445

MM2 一般討論 > 電腦問題討論區

即使玩MM2先出事, 但請留意有關事情最好在電腦問題討論區討論, 事關問題未必一定在於MM2程式本身, 仍有好多未知原因既, 有可能係由其他問題引發.

加上以以上類似問題計, 此類文章屬 電腦問題討論區 討論範圍, 而非 MM2一般討論 範圍, 所以本文現已移文

* 樓上指出搬文原因之會員態度可以好些少嗎?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2010-02-15 11:41 PM 引言回覆
kenchau
留學生

會員編號: 9,137
文章編號: 2236577

參考:我都係用Windows 7,但無樓主所講嘅問題
發表發表於: 2010-02-16 11:28 PM 引言回覆
小草
旅客

文章編號: 2237015

算吧,相嗌唔好口…我用部vista機玩住先,事關呢個問題都幾複雜,我畀大家我部機嘅config,得就得,唔得就算,反正我仲有一部vista同一部xp…

config:
Asus UX50V
CPU: Intel Core 2 Solo SU3500
Display: NVidia GeForce G105M

我諗唔會係Home Premium,所以玩唔到啩…

MM2566 寫到:

* 樓上指出搬文原因之會員態度可以好些少嗎?

認同,各方友好可能見過很多人貼錯區,但在下只係第一次,一聽到「又錯區」,感覺始終有點唔舒服。大家都只係討論下嗻…

小草 在 2010-02-16 11:35 PM 作了第 2 次修改
Windows 7顯示不到dash
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電腦及數碼產品討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作