會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> MM2 巴士公司討論區 -> Solar Transit - 車隊翻新工程 (主題編號=828407)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
Solar Transit - 車隊翻新工程
發表發表於: 2010-04-15 4:35 PM 引言回覆
KV5952
常駐居民

會員編號: 2,367
文章編號: 2269371

過去三個月 Solar Transit 繼續為ALX500車身 Trident 翻新

預料翻新工程會繼續, 而公司短期內亦未有大規模購買雙層新車的計畫
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-06-15 5:12 PM 引言回覆
rickybus
旅客

會員編號: 17,737
文章編號: 2307852

好有興趣想入呢2架車....尤其是架11.3m(?)sam sam d路應該ok....可5可以?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2010-06-15 6:10 PM 引言回覆
abcdefghijklmnop
留學生

會員編號: 15,269
文章編號: 2307865

rickybus 寫到:
好有興趣想入呢2架車....尤其是架11.3m(?)sam sam d路應該ok....可5可以?

你估佢會唔會比你??
我之前幾次問佢都唔得啦... Confused
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2010-06-15 7:15 PM 引言回覆
Andante EG
定居居民

會員編號: 9,673
文章編號: 2307977

JR豬 寫到:

你估佢會唔會比你??

世界上點都會有奇蹟 , 話唔定樓主係唔俾你但其他人俾呢 Wink
發表發表於: 2010-06-15 8:26 PM 引言回覆
KV5952
常駐居民

文章編號: 2308013

老實講我係好少批車俾人 不過呢架我都係問permission拎番黎改既...
相信樓上要入都唔係入呢架唔知經過幾多手人/幾多架車既散件整出黎既車掛 Razz
發表發表於: 2010-06-15 8:35 PM 引言回覆
abcdefghijklmnop
留學生

會員編號: 15,269
文章編號: 2308017

Andante EG 寫到:
JR豬 寫到:

你估佢會唔會比你??

世界上點都會有奇蹟 , 話唔定樓主係唔俾你但其他人俾呢 Wink

其他人比係因為內部過檔....你估我唔知?
發表發表於: 2010-06-15 9:55 PM 引言回覆
fr3093.ctb343
留學生

會員編號: 10,298
文章編號: 2308101

唔知樓主架車係幾多架車合埋一起呢 Laughing

車一架姐
唔批最多未唔入/搵代替品...
Rolling Eyes
發表發表於: 2010-06-15 10:19 PM 引言回覆
Frenchfriezz
留學生

會員編號: 11,241
文章編號: 2308123

1555-HU8151 寫到:

車一架姐
唔批最多未唔入/搵代替品... Rolling Eyes

你打出黎都係為左俾人見到啫,你明知人地要睇就要copy出黎
縮到咁細,你到底係咪想俾人睇架? Confused
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2010-06-16 12:27 AM 引言回覆
KV5952
常駐居民

文章編號: 2308202

1555-HU8151 寫到:

車一架姐
唔批最多未唔入/搵代替品...
Rolling Eyes

你問起我真係要諗諗 因為次次翻新都用好多儲埋既散件
呢架trident 最少都換左凳, 車尾同埋轆

JR豬 寫到:
JR豬 寫到:

你估佢會唔會比你??

我又想知你知d咩 Rolling Eyes
發表發表於: 2010-06-16 9:43 AM 引言回覆
rickybus
旅客

會員編號: 17,737
文章編號: 2308279

KV5952 寫到:
老實講我係好少批車俾人 不過呢架我都係問permission拎番黎改既...
相信樓上要入都唔係入呢架唔知經過幾多手人/幾多架車既散件整出黎既車掛 Razz

唔會.....咁beautiful.....AEC 又5俾人入lo.....
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2010-06-16 1:58 PM 引言回覆
常駐居民

會員編號: 2,788
文章編號: 2308384

我都無時間搞自己D公司車 T.T

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 ICQ 號碼
發表發表於: 2010-06-17 9:22 AM 引言回覆
Va
總版面管理員
VA54-HN8897
總版面管理員<br>VA54-HN8897

會員編號: 3,840
文章編號: 2308857

JR豬 寫到:
JR豬 寫到:

你估佢會唔會比你??

你係吹佢唔賬又好,你唔滿意又好,你知道所謂「內情」都好,但請你唔好再離題
關於問人拎車改o既問題請用PM,唔好阻住人地個topic講返公司本身o既野

Va 在 2010-06-17 9:23 AM 作了第 1 次修改
Solar Transit - 車隊翻新工程
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> MM2 巴士公司討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作