會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 交通電腦作品區 -> 胡 拓 邦 系 列 (主題編號=831784)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
胡 拓 邦 系 列
發表發表於: 2010-04-25 12:46 PM 引言回覆
FY2350
留學生

會員編號: 12,097
文章編號: 2275100

友 人 指 正 原 來 正 名 係 胡 拓 邦 happy

呢 個 名 真 係 正 到 要 諷 刺 一 下 Laughing
先 來 初 嘗 胡 拓 邦 趕 鐵 站 Cool
做 份 綜 合 趕 到 做 完 得 翻 2 分 鐘

去 胡 拓 邦 站 既 牌 Crying or Very sad

仲 有 去 胡 拓 邦  既 路 線 Arrow

最 後 係 胡 拓 邦 西 Rolling Eyes
個 路 牌 都 係 第 一 次 試

++ 最 舊 既 胡 拓 邦 牌 Twisted Evil

TransportationMockBundle真係好正 Very Happy

最 後 都 係 揀 左 胡 拓 邦 黎 做 aiya

FY2350 在 2010-04-25 3:07 PM 作了第 2 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-04-25 12:56 PM 引言回覆
secretman
旅客

會員編號: 15,308
文章編號: 2275108

改一改就係烏托邦(一個理想國)
P.S. 本人亦是傳真派的末代Sad

secretman 在 2010-04-25 12:59 PM 作了第 2 次修改
發表發表於: 2010-04-25 1:02 PM 引言回覆
FY2350
留學生

文章編號: 2275112

secretman 寫到:
改一改就係烏托邦(一個理想國)
P.S. 本人亦是傳真派的末代Sad

小弟正正喜歡呢個咁理想既名字
所以先為呢位人兄又起鐵路站又起條 Laughing
發表發表於: 2010-04-29 10:20 PM 引言回覆
KT 6491
留學生

會員編號: 10,669
文章編號: 2277621

樓主用咩字體整呢 d 牌既呢 ? Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2010-04-30 6:34 AM 引言回覆
留學生

會員編號: 6,919
文章編號: 2277775

有冇舒芊芊系列? Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 ICQ 號碼
發表發表於: 2010-05-02 9:14 AM 引言回覆
FY2350
留學生

文章編號: 2279049

HC 9055 寫到:
樓主用咩字體整呢 d 牌既呢 ? Laughing

胡拓邦同胡拓邦+logo係華康儷粗黑
另外個d就係華康粗黑體
英文係Helvetica(Bold)
發表發表於: 2010-05-02 10:09 AM 引言回覆
。~LeuNg FaN~
定居居民

會員編號: 14,679
文章編號: 2279066

其實我想問TransportationMockBundle係點dl?
我一禁個下載既link 係PDF... Embarassed
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2010-05-02 2:30 PM 引言回覆
M!NGs.
新移民

會員編號: 13,849
文章編號: 2279134

。~透明の樑粉~ 寫到:
其實我想問TransportationMockBundle係點dl?
我一禁個下載既link 係PDF... Embarassed

所有附件係哂個 PDF 入面
胡 拓 邦 系 列
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 交通電腦作品區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作