會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 校園生活區 -> 仲有個幾月考試啦,,大家溫書未? 同埋呢個假期有咩搞作呢~ (主題編號=961050)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
仲有個幾月考試啦,,大家溫書未? 同埋呢個假期有咩搞作呢~
發表發表於: 2011-04-28 1:13 PM 引言回覆
M!Lk ™
定居居民

會員編號: 10,407
文章編號: 2494679

仲有個幾月就考試,,大家開始溫書未? Laughing

呢個復活節假我整係係屋企上網,,再唔係出去影下特見 Razz

仲未有意識要溫書,,放假真係係到放假 blush
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2011-04-28 2:33 PM 引言回覆
FS1819
留學生

會員編號: 10,411
文章編號: 2494736

今季讀四科,一科唔駛考試,另一科政治學Final只需交Essay,其餘微積分同德國文化同一日考,應該可以應付,暫時毋須加班。唉,我真係好懷念以前讀IB嘅日子。

我冇復活假放…… Crying or Very sad
發表發表於: 2011-04-29 12:55 AM 引言回覆
M!Lk ™
定居居民

文章編號: 2495140

FS1819 寫到:
今季讀四科,一科唔駛考試,另一科政治學Final只需交Essay,其餘微積分同德國文化同一日考,應該可以應付,暫時毋須加班。唉,我真係好懷念以前讀IB嘅日子。

不過其實冇假放都係好事黎GE,,起碼有D野做下
放假有時都唔知係屋企有咩做 Smile
BTW,,努力加油~! Laughing
發表發表於: 2011-04-29 1:10 AM 引言回覆
~*HT6540*~
定居居民

會員編號: 14,894
文章編號: 2495164

成個假去下沙灘去下牛河上下網就過左一大半...
明知有好多hw我一樣都冇做過 sosad
我d墮性真強...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2011-04-29 2:25 AM 引言回覆
!`mFBxJG★E531系™
旅客

會員編號: 17,173
文章編號: 2495185

番工,搞Camp
養病 Embarassed
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2011-04-29 2:36 AM 引言回覆
FS1819
留學生

文章編號: 2495186

M!Lk ™ 寫到:
FS1819 寫到:

依家我可能要加班 Crying or Very sad

我唔會叫嗰個做的屋企,我屋企喺6480哩之外…… T_T
發表發表於: 2011-04-29 3:13 AM 引言回覆
M!Lk ™
定居居民

文章編號: 2495188

~*FZ8258*~ 寫到:
成個假去下沙灘去下牛河上下網就過左一大半...
明知有好多hw我一樣都冇做過 sosad
我d墮性真強...

呢個假期我成日都話想去海灘,,但結果都係得個想字~
寧願係屋企冇所事事都唔願出街,,/_\
發表發表於: 2011-04-29 3:14 AM 引言回覆
M!Lk ™
定居居民

文章編號: 2495189

FS1819 寫到:
M!Lk ™ 寫到:
FS1819 寫到:

你意思指你成日要出埠工作,,所以屋企離你好遠 Embarassed ?
發表發表於: 2011-04-29 4:46 AM 引言回覆
FS1819
留學生

文章編號: 2495192

M!Lk ™ 寫到:
FS1819 寫到:
M!Lk ™ 寫到:
FS1819 寫到:

你意思指你成日要出埠工作,,所以屋企離你好遠 Embarassed ?

Just studying abroad. Otherwise, how can I post pictures and videos of the Community Transit regularly? It is very lonely here and quite often I find myself unable to concentrate.

FS1819 在 2011-04-29 4:47 AM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2011-04-30 5:31 PM 引言回覆
259B
新移民

會員編號: 7,399
文章編號: 2495994

haha..
我成個復活假落曬海..
都唔知咩叫Easter Holiday
4號開考, 13號考完
考5科..
但仲慘過上學期ge 7科
成個假期咪就係爆seed溫書lor
冇野搞..
*PS我讀緊Engine Year 2
估唔到去到U, 考1次試就好似考1次AL咁..

259B 在 2011-05-03 5:22 PM 作了第 1 次修改
仲有個幾月考試啦,,大家溫書未? 同埋呢個假期有咩搞作呢~
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 校園生活區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作